Toasty se sardelovou pomazánkou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 60 g Máslo čerstvé
  • 60 ml Olej stolní
  • 3 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Paprikové lusky čerstvé
  • 8 plátek Veka
  • 2 polévková lžíce Sardelová pasta
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 403 kcal
  • Sacharidy 16 g
  • Tuky 34 g
  • Sodík 61 mg
  • Bílkoviny 8 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 210.4 mg
  • Draslík 93.6 mg
  • Vláknina 0 mg
  • Vitamín A 0 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 16.3 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 17.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Plátky veky (nebo toastového chlebu) osmažíme po obou stranách na oleji. Necháme je trochu vychladnout.

  • 2

    Změklé máslo utřeme se sardelovou pastou a potřeme připravené toasty. Poklademe je vařenými vejci nakrájenými na kolečka a ozdobíme proužky papriky.

Komentáře k receptu