Maďarský salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 73 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 2 g
- Sodík 124 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 284.6 mg
- Vláknina 3761.5 mg
- Vitamín A 3761.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 25.1 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omytá rajčata nakrájíme na poloviny a položíme na listy hlávkového salátu.
-
2
Zalijeme rozšlehaným, osoleným a opepřeným kyselým mlékem. Nakonec vše posypeme křenem a nasekanou petrželkou.