Salát z kuřete a celeru

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 70 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 200 g Celer bulvový
  • 100 g Jogurt bílý
  • 500 g Kuře
  • 5 g Pažitka
  • 0.5 ks Citrony
  • 0.25 ks Salát hlávkový
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 594 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 40 g
  • Sodík 395 mg
  • Bílkoviny 50 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 194 mg
  • Draslík 853.7 mg
  • Vláknina 6395 mg
  • Vitamín A 6395 mg
  • Vitamín B6 1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 28.1 mg
  • Vitamín E 1.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso uvaříme, vykostíme a nakrájíme na tenké plátky.

  • 2

    Přidáme uvařený, nastrouhaný celer, pokapeme citronovou šťávou a spojíme s jogurtem ochuceným solí a sekanou pažitkou. Dobře promícháme.

  • 3

    Každou porci ozdobíme hlávkovým salátem.

Komentáře k receptu