Salát z kuřete a celeru
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 594 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 40 g
- Sodík 395 mg
- Bílkoviny 50 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 194 mg
- Draslík 853.7 mg
- Vláknina 6395 mg
- Vitamín A 6395 mg
- Vitamín B6 1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 28.1 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso uvaříme, vykostíme a nakrájíme na tenké plátky.
-
2
Přidáme uvařený, nastrouhaný celer, pokapeme citronovou šťávou a spojíme s jogurtem ochuceným solí a sekanou pažitkou. Dobře promícháme.
-
3
Každou porci ozdobíme hlávkovým salátem.