Tuňák opékaný na rožni
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 270 kcal
- Sacharidy 0 g
- Tuky 9 g
- Sodík 170 mg
- Bílkoviny 44 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 71.3 mg
- Draslík 472.5 mg
- Vláknina 0 mg
- Vitamín A 0 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 1.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Tuňáka nakrájíme na plátky silné asi 1cm a osolíme je.
-
2
Maso opékáme na rožni, až se oddělí od kostí. Podáváme s různými majonézovými omáčkami a zdobíme kolečky citronu.
-
3
Vhodnou přílohou je chléb.