Tuňák opékaný na rožni

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 750 g Tuňák obecný
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 270 kcal
  • Sacharidy 0 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 170 mg
  • Bílkoviny 44 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 71.3 mg
  • Draslík 472.5 mg
  • Vláknina 0 mg
  • Vitamín A 0 mg
  • Vitamín B6 0.9 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 1.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Tuňáka nakrájíme na plátky silné asi 1cm a osolíme je.

  • 2

    Maso opékáme na rožni, až se oddělí od kostí. Podáváme s různými majonézovými omáčkami a zdobíme kolečky citronu.

  • 3

    Vhodnou přílohou je chléb.

Komentáře k receptu