Snídaňová polévka s fazolovou omáčkou miso
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 266 kcal
- Sacharidy 41 g
- Tuky 6 g
- Sodík 1364 mg
- Bílkoviny 16 g
- Uhlovodany 41 g
- Cholesterol 2.3 mg
- Draslík 1361.9 mg
- Vláknina 24831.5 mg
- Vitamín A 24831.5 mg
- Vitamín B6 1.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8.3 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Houby /shitake/- sušené nebo čerstvé necháme asi 4 minuty máčet v horké vodě.Osušíme,nakrájíme na tenké plátky a odložíme stranou na pozdější použití.
-
2
Zeleninový vývar dáme do velkého hrnce a krátce povaříme.Přidáme fazolovou omáčku miso a houby,stáhneme plamen a necháme asi 5 minut povařit.
-
3
Podáváme ve větších miskách.Do každé porce přidáme stejný díl tuhého tofu nakrájeného na větší kostky.Posypeme nakrájenou natí z jarní cibulky.