Bílý jogurt s jablky, vlašskými ořechy a skořicí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 603 kcal
- Sacharidy 59 g
- Tuky 42 g
- Sodík 6 mg
- Bílkoviny 16 g
- Uhlovodany 53 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 517.5 mg
- Vláknina 53516 mg
- Vitamín A 53516 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.8 mg
- Vitamín E 1.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Nakrájíme si jablko na drobnější kostičky.
-
2
Smícháme jej s bílým jogurtem.
-
3
Přidáme kvalitní vlašské ořechy, ručně nalámané na menší kousky nebo nakrájené.
-
4
Nakonec přidáme skořici dle chuti, raději méně než více.
-
5
Můžeme ještě dosladit kapičkou javorového sirupu.
-
6
Vše důkladně promícháme a dáme vychladit.