Jak naporcovat avokádo

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 3 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 1 ks Avokádo
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 320 kcal
  • Sacharidy 17 g
  • Tuky 29 g
  • Sodík 14 mg
  • Bílkoviny 4 g
  • Uhlovodany 17 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 970 mg
  • Vláknina 26800 mg
  • Vitamín A 26800 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 20 mg
  • Vitamín E 4.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Avokádo omyjeme, osušíme a podélně ho nařízneme ze všech stran až k pecce. Krouživým pohybem proti sobě poloviny avokáda rozdělíme. Do pecky zasekneme ostrý nůž (opatrně!) a krouživým pohybem pecku vyjmeme. Poté avokádo oloupeme a použijeme k přípravě pokrmů.

Komentáře k receptu