Medové sladkokyselé cibulky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Cibule sterilovaná
  • 0.5 kávová lžička Balsamico ocet
  • 3 špetka Pepř bílý
  • 2 špetka Sůl mořská
  • 1 polévková lžíce Med včelí
  • 2.5 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 27 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 305 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 79.1 mg
  • Vláknina 1587.2 mg
  • Vitamín A 1587.2 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6.9 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nakládané malé cibulky slijeme z nálevu, promyjeme v sítu pod tekoucí vodou a vložíme do mísy. Přidáme půl lžičky Balsamico octa, 1 lžíci medu, bílý pepř a nadrobno pokrájenou omytou petrželovou nať. Vše důkladně promícháme, mísu zakryjeme, necháme na chladnějším místě minimálně 12 hodin marinovat.

  • 2

    Cibulky před podáváním dosolíme podle chuti.

Komentáře k receptu