Bazalkový ocet

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 20

Suroviny

  • 20 g Bazalka
  • 3 stroužek Česnek
  • 1 l Ocet jablečný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 12 kcal
  • Sacharidy 1 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 3 mg
  • Bílkoviny 0 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 42.5 mg
  • Vláknina 63.5 mg
  • Vitamín A 63.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.4 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do lahve s jablečným octem vložíme opláchnuté lístky bazalky. Česnek oloupeme, nakrájíme na tenké plátky a přidáme ho do lahve.

  • 2

    Lahev uzavřeme, necháme na teplém místě v kuchyni.

Komentáře k receptu