Hovězí maso sterilované ve slaném nálevu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 258 kcal
- Sacharidy 0 g
- Tuky 12 g
- Sodík 1430 mg
- Bílkoviny 35 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 103.3 mg
- Draslík 550.3 mg
- Vláknina 0 mg
- Vitamín A 0 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Syrové hovězí maso očistíme, vykostíme, opláchneme, nakrájíme na plátky a mírně naklepeme. Sůl rozmícháme v převařené vodě. Maso rozdělíme do sklenic, zalijeme horkým nálevem a ihned zavíčkujeme.
-
2
Urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a sterilujeme po dobu 180 minut při mírném varu. Po vyjmutí necháme vychladnout a uložíme na temném a studeném místě.