Fazolové lusky naložené v soli
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 39 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 0 g
- Sodík 4861 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 264.8 mg
- Vláknina 6750 mg
- Vitamín A 6750 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 15.3 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Mladé fazolové lusky důkladně očistíme, propereme pod tekoucí vodou a pokrájíme na malé kousky. Vložíme do mírně osolené vody a povaříme. Poté vyjmeme děrovanou naběračkou a přemístíme do mísy.
-
2
Po vychladnutí promícháme se solí, rozdělíme do sklenic a dosolíme. Sklenice zavíčkujeme a uchováme na temném a studeném místě.