Salát z mladého zelí a ovoce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 73 kcal
- Sacharidy 18 g
- Tuky 0 g
- Sodík 19 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 18 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 360 mg
- Vláknina 9448.8 mg
- Vitamín A 9448.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 73 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Zelí očistíme, opláchneme a nakrájíme na tenké nudličky. Pomeranče oloupeme a rozdělíme na dílky. Jablka oloupeme, vykrojíme jádřince a nakrájíme na nudličky a vše vložíme do mísy. Směs hned zakapeme citronovou šťávou a promícháme. Salát před podáváním poklademe osminkami rajčat a plátky okurek.