Naložené okurky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 148 kcal
- Sacharidy 25 g
- Tuky 1 g
- Sodík 15525 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 25 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 576.2 mg
- Vláknina 2671.4 mg
- Vitamín A 2671.4 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 18.3 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Okurky omyjeme a pokrájíme na kolečka. Vložíme je do sterilovaných sklenic spolu s česnekem. V misce smícháme najemno pokrájenou šalotku, ocet, rozdrobený bobkový list, kopr, sůl, hořčičná semínka a směsí přelijeme okurky. Necháme 4 týdny odležet a můžeme podávat.