Salát ze zeleniny a jablek
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 252 kcal
- Sacharidy 53 g
- Tuky 347 g
- Sodík 220 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 42 g
- Cholesterol 6.5 mg
- Draslík 843 mg
- Vláknina 26880 mg
- Vitamín A 26880 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 35 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Zeleninu a jablka očistíme a nastrouháme na struhadle.
-
2
Vše smícháme s jogurtem a ochutíme citronovou šťávou. Pokud jsou jablka kyselá, šťávu nepřidáváme.
-
3
Podáváme k pečenému a vařenému masu nebo s chlebem.