Zelené papriky v pikantním nálevu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 16 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 0 g
- Sodík 971 mg
- Bílkoviny 0 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 87.9 mg
- Vláknina 1708 mg
- Vitamín A 1708 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 40.2 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Papriky dobře omyjeme a propícháme je vidličkou.
-
2
V hrnci svaříme ocet, vodu, sůl a pepř.
-
3
Papriky naskládáme do skleněné nádoby s těsnícím víčkem, zalijeme nálevem, dobře uzavřeme a necháme vychladnout.