Polévka z abalone

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 65 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 700 ml Vývar rybí
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 1 ks Vaječný bílek slepičí
  • 2 ks Cibulka jarní
  • 1 balení Sterilovaní šneci v hovězím bujonu
  • 1 polévková lžíce Omáčka sójová
  • 2 polévková lžíce Omáčka ústřicová
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 39 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 857 mg
  • Bílkoviny 5 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 196.6 mg
  • Vláknina 620 mg
  • Vitamín A 620 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.7 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rybí vývar ohřejeme v hrnci, přidáme pokrájenou jarní cibulku, nálev z abalone (abalone jsou mořští šneci), ústřicovou a sójovou omáčku.

  • 2

    Konzervované abalone nakrájíme na plátky, poté na nudličky, přidáme do vývaru a 15 minut povaříme.

  • 3

    Ušleháme bílek, polévku přivedeme k varu a bílek postupně vmícháme. Osolíme a opepříme. Podáváme horké.

Komentáře k receptu