Paprika plněná dipem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 383 kcal
- Sacharidy 39 g
- Tuky 9 g
- Sodík 1069 mg
- Bílkoviny 37 g
- Uhlovodany 33 g
- Cholesterol 37.5 mg
- Draslík 673.5 mg
- Vláknina 10697.6 mg
- Vitamín A 10697.6 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 105 mg
- Vitamín E 1.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Nejdříve omyjeme a osušíme papriku, rozpůlíme ji a zbavíme semen. Jednu půlku rozkrájíme na malé kousky. V míse smícháme tvaroh, mléko, cibuli nakrájenou na jemno, sůl, pepř, mletou papriku a nakrájené kousky papriky. Vše důkladně promícháme a dip plníme do zbylé poloviny papriky.