Dip s celerem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 62 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 3 g
- Sodík 154 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 6.5 mg
- Draslík 252.9 mg
- Vláknina 2224.5 mg
- Vitamín A 2224.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.5 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V míse pomocí vidličky smícháme jogurt s na jemno nakrájenou bazalkou, nasekaným kapary, hořčicí, solí, pepřem a jemně nastrouhaným celerem.
-
2
Hotový dip vložíme do chladničky a necháme krátce vychladnout, poté ihned servírujeme.