Dip s celerem

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 3

Suroviny

  • 150 g Jogurt bílý
  • 2 kávová lžička Hořčice Dijonská
  • 0.5 ks Celer bulvový
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř bílý
  • 1 polévková lžíce Bazalka
  • 1 polévková lžíce Kapary
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 62 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 3 g
  • Sodík 154 mg
  • Bílkoviny 4 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 6.5 mg
  • Draslík 252.9 mg
  • Vláknina 2224.5 mg
  • Vitamín A 2224.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.5 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V míse pomocí vidličky smícháme jogurt s na jemno nakrájenou bazalkou, nasekaným kapary, hořčicí, solí, pepřem a jemně nastrouhaným celerem.

  • 2

    Hotový dip vložíme do chladničky a necháme krátce vychladnout, poté ihned servírujeme.

Komentáře k receptu