Vývar z králičího masa
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1582 kcal
- Sacharidy 42 g
- Tuky 402 g
- Sodík 1051 mg
- Bílkoviny 210 g
- Uhlovodany 31 g
- Cholesterol 570 mg
- Draslík 5325.2 mg
- Vláknina 35214 mg
- Vitamín A 35214 mg
- Vitamín B6 5.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 221.2 mg
- Vitamín E 2.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 28.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Králičí hruď bez jater omyjeme a vaříme v osolené vodě s cibulí do poloměkka.
-
2
Potom přidáme zeleninu a vaříme doměkka.
-
3
Do přecezené polévky dáme zavářku dle chuti, odtavíme a posypeme petrželkou nebo pažitkou.