Sleď grilovaný

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 27 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Salát okurkový
  • 1200 g Sleď čerstvý
  • 12 g Sůl
  • 120 g Barbecue omáčka
  • 40 ml Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 449 kcal
  • Sacharidy 20 g
  • Tuky 25 g
  • Sodík 1499 mg
  • Bílkoviny 37 g
  • Uhlovodany 12 g
  • Cholesterol 420 mg
  • Draslík 75 mg
  • Vláknina 440 mg
  • Vitamín A 440 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.8 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěné a vykuchané sledě omyjeme i zevnitř, potřeme citronovou šťávou, osolíme. Vložíme do grilovacích kleští na ryby, nemáme-li kleště, použijeme alobalovou grilovací misku. Důležité je, aby ryba zůstala vcelku.

  • 2

    Kleště s rybou položíme na středně rozpálený gril a grilujeme z každé strany aspoň 5 až 6 minut.

Komentáře k receptu