Salát z nakládané červené řepy s ovocem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 263 kcal
- Sacharidy 67 g
- Tuky 1 g
- Sodík 661 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 67 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 633.3 mg
- Vláknina 21266.7 mg
- Vitamín A 21266.7 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 47.4 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Z červené řepy slijeme polovinu nálevu, jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na kostičky, pečlivě oloupaný pomeranč nakrájíme na tenké plátky. Řepu se zbylým nálevem i ovoce dáme do mísy a promícháme.