Salát ovocný s křenem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 305 kcal
- Sacharidy 61 g
- Tuky 9 g
- Sodík 12 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 61 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 753.2 mg
- Vláknina 18902 mg
- Vitamín A 18902 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 19.9 mg
- Vitamín E 1.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kompotová jablka scedíme (nálev odložíme), nakrájíme na kostičky, vložíme do mísy. Přidáme na plátky nakrájený banán, drobně pokrájenou vydlabanou dužinu z avokáda, promícháme s citronovou šťávou a pěti lžícemi nálevu z jablečného kompotu. Na závěr přimícháme jemně nastrouhaný křen.