Salát z konzervované chobotnice se zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 381 kcal
- Sacharidy 50 g
- Tuky 3 g
- Sodík 4304 mg
- Bílkoviny 39 g
- Uhlovodany 48 g
- Cholesterol 96 mg
- Draslík 2045 mg
- Vláknina 27180 mg
- Vitamín A 27180 mg
- Vitamín B6 2.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 59.7 mg
- Vitamín E 3.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 12.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Konzervu s chobotnicí v oleji vlijeme do mísy, přidáme očištěný a najemno nastrouhaný syrový celer, drobně nakrájenou pažitku a kečup.
-
2
Směs dobře promícháme a podáváme s rozpůlenými nakládanými cibulkami.