Rychlokvašky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 80 kcal
- Sacharidy 14 g
- Tuky 1 g
- Sodík 1971 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 14 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 907.1 mg
- Vláknina 9333.3 mg
- Vitamín A 9333.3 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 21.3 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Nejprve okurky omyjeme a poté naskládáme do zavařovacích sklenic.
-
2
V hrnci přivedeme k varu vodu se solí. Touto slanou vodou okurky vrchovatě zalijeme.
-
3
Sklenice důkladně zavíčkujeme a dáme skladovat do chladničky.
-
4
Po měsíci můžeme konzumovat.