Hlávkový salát s kefírem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 87 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 3 g
- Sodík 116 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 0 mg
- Vláknina 2880 mg
- Vitamín A 2880 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Hlávkový salát rozebereme na listy, dobře propereme ve studené vodě a necháme řádně okapat. Salát natrháme na menší kousky a dáme do mísy. Poté ho promícháme s kefírem, ochutíme solí a pod fólií v ledničce necháme vychladit.