Hlávkový salát s kefírem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 5 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 300 ml Mléko kefírové
  • 1 ks Salát hlávkový
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 87 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 3 g
  • Sodík 116 mg
  • Bílkoviny 7 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 0 mg
  • Vláknina 2880 mg
  • Vitamín A 2880 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Hlávkový salát rozebereme na listy, dobře propereme ve studené vodě a necháme řádně okapat. Salát natrháme na menší kousky a dáme do mísy. Poté ho promícháme s kefírem, ochutíme solí a pod fólií v ledničce necháme vychladit.

Komentáře k receptu