Ovocný salát s vlašskými ořechy
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 185 kcal
- Sacharidy 36 g
- Tuky 5 g
- Sodík 2 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 36 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 461.3 mg
- Vláknina 12051 mg
- Vitamín A 12051 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 67.8 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a vložíme do vody s citronovou šťávou, vlašské ořechy nasekáme.
-
2
Pomeranč a jablka nakrájíme na kostičky, banán na plátky. V míse smícháme ovoce s ořechy. Podáváme vychlazené.