Rajčatová salsa s mangem

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 5 g Sůl
  • 5 g Pepř černý mletý
  • 400 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
  • 10 g Máta
  • 1 ks Mango
  • 2 ks Chilli paprička
  • 2 ks Cibulka jarní
  • 2 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Med včelí
  • 4 polévková lžíce Limetková šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 80 kcal
  • Sacharidy 20 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 632 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 20 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 357.2 mg
  • Vláknina 5257.9 mg
  • Vitamín A 5257.9 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 35.6 mg
  • Vitamín E 1.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rajčata rozvaříme. Dužinu manga nakrájíme na jemné kostičky. Stejně jemně nasekáme jarní cibulky. Ovoce i cibulky vložíme do rajčatového krému. Přidáme rozmačkaný česnek, chilli a limetkovou šťávu. Dochutíme solí, pepřem, medem a mátou.

Komentáře k receptu