Rajčatová salsa s mangem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 80 kcal
- Sacharidy 20 g
- Tuky 0 g
- Sodík 632 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 20 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 357.2 mg
- Vláknina 5257.9 mg
- Vitamín A 5257.9 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 35.6 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rajčata rozvaříme. Dužinu manga nakrájíme na jemné kostičky. Stejně jemně nasekáme jarní cibulky. Ovoce i cibulky vložíme do rajčatového krému. Přidáme rozmačkaný česnek, chilli a limetkovou šťávu. Dochutíme solí, pepřem, medem a mátou.