Pošírovaná treska
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 156 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 2 g
- Sodík 109 mg
- Bílkoviny 29 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 60.5 mg
- Draslík 681.5 mg
- Vláknina 2770 mg
- Vitamín A 2770 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 32.9 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V hrnci smícháme vodu, mléko, oloupaný a nakrájený citrón a uvedeme do varu. Vložíme filety, nejsou-li zakryté, přidáme tekutinu. Pošírujeme 4 minuty na každý centimetr tloušťky filetu. Vyjmeme z hrnce, rozdělíme na talíře a ozdobíme petrželí.