Ďas v solné krustě s bylinkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 248 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 6 g
- Sodík 96949 mg
- Bílkoviny 39 g
- Uhlovodany 12 g
- Cholesterol 62.5 mg
- Draslík 1386 mg
- Vláknina 13800 mg
- Vitamín A 13800 mg
- Vitamín B6 1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 21.5 mg
- Vitamín E 2.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Troubu předehřejeme na 200 °C. Sůl smícháme s bylinkami a kořením.
-
2
Zapékací formu vysypeme solnou směsí, usadíme na ni rybu a zasypeme zbytkem směsi tak, aby byla rovnoměrně zcela zakrytá. Vložíme do trouby a pečeme 35-40 minut.
-
3
Poté rybu z krusty vyjmeme, odstraníme kůži a servírujeme nakrájenou na plátky.