Tapas z ančoviček
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 201 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 9 g
- Sodík 524 mg
- Bílkoviny 26 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 75 mg
- Draslík 603.8 mg
- Vláknina 6350 mg
- Vitamín A 6350 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 40.7 mg
- Vitamín E 1.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Filety omyjeme a dobře osušíme ubrouskem a přeskládáme do misky.
-
2
Maso osolíme a zalijeme citrónovou šťávou, omočíme z obou stran a necháme přes noc marinovat. Rajčata pokrájíme na menší kousky. Olivy, rajčata a malé cibulky omotáme rybím masem a propíchneme párátkem, přidáme kousek citrónu.