Skopové na cibuli
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 531 kcal
- Sacharidy 33 g
- Tuky 29 g
- Sodík 509 mg
- Bílkoviny 25 g
- Uhlovodany 33 g
- Cholesterol 120 mg
- Draslík 945.6 mg
- Vláknina 14634 mg
- Vitamín A 14634 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 49.3 mg
- Vitamín E 1.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Skopové maso omyjeme, pokrájíme na malé kostky, dáme do hrnce, přilijeme 2 dl vody, osolíme a dusíme pod pokličkou doměkka. K masu přidáme nahrubo pokrájenou cibuli, oloupané, na kostičky nakrájené rajče, mletou papriku, vše promícháme a dusíme do změknutí cibule.
-
2
Hotové skopové maso na cibuli dosolíme podle chuti, mělo by být téměř bez tekutiny.
-
3
Podáváme s bílým chlebem.