Skopové na cibuli

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 800 g Skopové výsekové
  • 12 ks Rajčata
  • 2 dl Voda pitná
  • 1 kg Cibule
  • 1 polévková lžíce Paprika mletá sladká
  • 1 polévková lžíce Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 531 kcal
  • Sacharidy 33 g
  • Tuky 29 g
  • Sodík 509 mg
  • Bílkoviny 25 g
  • Uhlovodany 33 g
  • Cholesterol 120 mg
  • Draslík 945.6 mg
  • Vláknina 14634 mg
  • Vitamín A 14634 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 49.3 mg
  • Vitamín E 1.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Skopové maso omyjeme, pokrájíme na malé kostky, dáme do hrnce, přilijeme 2 dl vody, osolíme a dusíme pod pokličkou doměkka. K masu přidáme nahrubo pokrájenou cibuli, oloupané, na kostičky nakrájené rajče, mletou papriku, vše promícháme a dusíme do změknutí cibule.

  • 2

    Hotové skopové maso na cibuli dosolíme podle chuti, mělo by být téměř bez tekutiny.

  • 3

    Podáváme s bílým chlebem.

Komentáře k receptu