Zapékané papriky plněné fetou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 283 kcal
- Sacharidy 16 g
- Tuky 24 g
- Sodík 745 mg
- Bílkoviny 12 g
- Uhlovodany 16 g
- Cholesterol 59.5 mg
- Draslík 293.7 mg
- Vláknina 7000 mg
- Vitamín A 7000 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 105.1 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté papriky rozpůlíme a očistíme.
-
2
Fetu nakrájíme na kostičky a naplníme jimi připravené papriky. Povrch pokapeme pestem, papriky urovnáme na pekáč a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 1 hodinu.
-
3
Upečené papriky ozdobíme snítkou tymiánu.