Zeleninová polévka s vejci
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 163 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 34 g
- Sodík 1055 mg
- Bílkoviny 14 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 135.2 mg
- Draslík 1254.7 mg
- Vláknina 3182.3 mg
- Vitamín A 3182.3 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 40.1 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do vývaru přidáme najemno nakrájenou zeleninu, růžičky květáku a společně povaříme cca 10 min.
-
2
Přidáme rozkvedlané vejce, osolíme, zavaříme a ozdobíme celerovou natí.