Roštěnky na fazolkách

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 100 g Cibule
  • 200 g Hovězí roštěnka níz. peč.
  • 200 g Rajčata
  • 200 g Fazolové lusky zelené
  • 200 ml Mléko kefírové
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 hrnek Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 344 kcal
  • Sacharidy 20 g
  • Tuky 18 g
  • Sodík 267 mg
  • Bílkoviny 27 g
  • Uhlovodany 16 g
  • Cholesterol 57 mg
  • Draslík 834 mg
  • Vláknina 9500 mg
  • Vitamín A 9500 mg
  • Vitamín B6 0.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 28.6 mg
  • Vitamín E 1.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso nakrájíme na plátky, mírně naklepeme a opečeme nasucho v teflonové pánvi. Osolíme, podlijeme vodou, přidáme oloupanou, jemně pokrájenou cibuli a zvolna dusíme.

  • 2

    Když je maso zpola měkké, pokryjeme je omytými, nadrobno rozkrájenými fazolkami. Přidáme omytá, na kolečka nakrájená rajčata, vše dusíme do měkka. Podle potřeby podléváme kyselým mlékem.

  • 3

    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře k receptu