Roštěnky na fazolkách
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 344 kcal
- Sacharidy 20 g
- Tuky 18 g
- Sodík 267 mg
- Bílkoviny 27 g
- Uhlovodany 16 g
- Cholesterol 57 mg
- Draslík 834 mg
- Vláknina 9500 mg
- Vitamín A 9500 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 28.6 mg
- Vitamín E 1.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso nakrájíme na plátky, mírně naklepeme a opečeme nasucho v teflonové pánvi. Osolíme, podlijeme vodou, přidáme oloupanou, jemně pokrájenou cibuli a zvolna dusíme.
-
2
Když je maso zpola měkké, pokryjeme je omytými, nadrobno rozkrájenými fazolkami. Přidáme omytá, na kolečka nakrájená rajčata, vše dusíme do měkka. Podle potřeby podléváme kyselým mlékem.
-
3
Podáváme s vařenými bramborami.