Rybí filé v chřestu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 180 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 1 g
- Sodík 29 mg
- Bílkoviny 67 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 351.2 mg
- Vláknina 6772 mg
- Vitamín A 6772 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 14.5 mg
- Vitamín E 1.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté porce filé podusíme nebo opečeme na roštu.
-
2
Očištěné houby nakrájíme na plátky a krátce podusíme. Očištěný a omytý chřest uvaříme doměkka.
-
3
Porce filé pokapeme citronovou šťávou a potřeme rozetřeným česnekem. Upravíme na talíře a obložíme chřestem a houbami.