Rybí filé v chřestu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 300 g Chřest bílý
  • 300 g Filé rybí
  • 2 hrst Hlíva ústřičná
  • 4 stroužek Česnek
  • 1.2 l Voda pitná
  • 2 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 180 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 29 mg
  • Bílkoviny 67 g
  • Uhlovodany 10 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 351.2 mg
  • Vláknina 6772 mg
  • Vitamín A 6772 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 14.5 mg
  • Vitamín E 1.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté porce filé podusíme nebo opečeme na roštu.

  • 2

    Očištěné houby nakrájíme na plátky a krátce podusíme. Očištěný a omytý chřest uvaříme doměkka.

  • 3

    Porce filé pokapeme citronovou šťávou a potřeme rozetřeným česnekem. Upravíme na talíře a obložíme chřestem a houbami.

Komentáře k receptu