Boeuf à la ficelle
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 400 kcal
- Sacharidy 15 g
- Tuky 2 g
- Sodík 5927 mg
- Bílkoviny 60 g
- Uhlovodany 12 g
- Cholesterol 84 mg
- Draslík 1176.2 mg
- Vláknina 8840 mg
- Vitamín A 8840 mg
- Vitamín B6 1.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.9 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Hovězí maso v celku svážeme nití tak, aby zůstaly dvě delší nitě volné, na nich se pak maso zavěsí do hrnce.
-
2
Do velkého kastrolu nalijeme vývar a přivedeme ho k varu. Vložíme maso na niti, kterou upevníme na poklici.
-
3
Když dosáhneme bodu varu, zmírníme teplotu a vaříme asi 12–20 minut. Maso by mělo zůstat uvnitř růžové.
-
4
Maso vyjmeme a nakrájíme, na každý talíř přidáme hrubou sůl, hořčici a nakládanou okurku.