Skopové maso se zelenými fazolkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 625 kcal
- Sacharidy 49 g
- Tuky 38 g
- Sodík 245 mg
- Bílkoviny 30 g
- Uhlovodany 49 g
- Cholesterol 120 mg
- Draslík 1699.7 mg
- Vláknina 39402.8 mg
- Vitamín A 39402.8 mg
- Vitamín B6 1.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 50.4 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 20 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso a oloupané brambory nakrájíme na malé kostičky. Fazolky očistíme a nakrájíme na kousky. Cibuli oloupeme a nasekáme najemno, česnek prolisujeme a petrželku jemně nasekáme.
-
2
Maso, cibuli, brambory a česnek navrstvíme do tlakového hrnce, osolíme a opepříme. Saturejku omyjeme a položíme navrch. Přilijeme vodu, hrnec uzavřeme a necháme 15 minut vařit.
-
3
Saturejku vyjmeme a pokrm ještě podle potřeby dochutíme. Rozdělíme do čtyř talířů, posypeme petrželkou a ihned podáváme.
-
4