Skopové maso se zelenými fazolkami

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Skopové maso přední
  • 600 g Brambory
  • 600 g Fazolové lusky zelené
  • 1 ks Cibule
  • 2 ks Saturejka
  • 0.5 ks Petržel - nať
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 stroužek Česnek
  • 1 l Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 625 kcal
  • Sacharidy 49 g
  • Tuky 38 g
  • Sodík 245 mg
  • Bílkoviny 30 g
  • Uhlovodany 49 g
  • Cholesterol 120 mg
  • Draslík 1699.7 mg
  • Vláknina 39402.8 mg
  • Vitamín A 39402.8 mg
  • Vitamín B6 1.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 50.4 mg
  • Vitamín E 1.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 20 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso a oloupané brambory nakrájíme na malé kostičky. Fazolky očistíme a nakrájíme na kousky. Cibuli oloupeme a nasekáme najemno, česnek prolisujeme a petrželku jemně nasekáme.

  • 2

    Maso, cibuli, brambory a česnek navrstvíme do tlakového hrnce, osolíme a opepříme. Saturejku omyjeme a položíme navrch. Přilijeme vodu, hrnec uzavřeme a necháme 15 minut vařit.

  • 3

    Saturejku vyjmeme a pokrm ještě podle potřeby dochutíme. Rozdělíme do čtyř talířů, posypeme petrželkou a ihned podáváme.

  • 4

Komentáře k receptu