Zeleninová polévka s nudlemi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 300 kcal
- Sacharidy 47 g
- Tuky 8 g
- Sodík 1241 mg
- Bílkoviny 15 g
- Uhlovodany 29 g
- Cholesterol 4.5 mg
- Draslík 1027.1 mg
- Vláknina 9641.3 mg
- Vitamín A 9641.3 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 26 mg
- Vitamín E 2.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vývar přivedeme k varu, přidáme mušličky nebo nudličky a vaříme zvolna asi 4 minuty, až jsou těstoviny napůl uvařené.
-
2
Přidáme pórek a žampióny nakrájené na plátky a rajče nakrájené na kostičky.
-
3
Vaříme 5-6 minut, až je zelenina měkká, ale ne rozvařená. Přidáme nasekanou petrželku a dochutíme solí a pepřem.