Fazole a hrách s dušeným zelím
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 322 kcal
- Sacharidy 61 g
- Tuky 1 g
- Sodík 124 mg
- Bílkoviny 20 g
- Uhlovodany 30 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 937.4 mg
- Vláknina 19897 mg
- Vitamín A 19897 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 50 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Fazole a hrách předem namočíme a v téže vodě uvaříme doměkka.
-
2
Mezitím podusíme zelí v trošce vody.
-
3
Uvařené luštěniny smícháme s podušeným kysaným zelím, osolíme a přidáme kečup.
-
4
Pokrm posypeme jemně nasekanou petrželkou a koprem (nebo cibulovou natí).