Čtyřbarevná rýže
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 316 kcal
- Sacharidy 61 g
- Tuky 3 g
- Sodík 148 mg
- Bílkoviny 9 g
- Uhlovodany 61 g
- Cholesterol 122.7 mg
- Draslík 129.6 mg
- Vláknina 5164 mg
- Vitamín A 5164 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.5 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Propláchnutou rýži udusíme v mírně osolené vodě. Do hotové rýže vmícháme natvrdo uvařená, nasekaná vejce.
-
2
Rýži rozdělíme na čtyři části. Jednu necháme bílou, do druhé části vmícháme podušený špenát, do třetí části mletou papriku a do čtvrté kari koření.
-
3
Podáváme jako samostatný pokrm.