Řeřichové čatní
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 53 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 0 g
- Sodík 56 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 501.7 mg
- Vláknina 3223.2 mg
- Vitamín A 3223.2 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 57.8 mg
- Vitamín E 1.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omytou, drobně nasekanou řeřichu podlijeme a dusíme doměkka, až se všechna voda vyvaří.
-
2
Jemně nakrájenou cibuli a všechno koření (hřebíček, chilli, zázvor) svaříme v octě.
-
3
Do větší sklenice vložíme řeřichu, zalijeme horkým lákem a dobře uzavřeme.
-
4
Čatní necháme 2-3 měsíce uležet.