Skopová Šórba
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 468 kcal
- Sacharidy 36 g
- Tuky 25 g
- Sodík 98 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 36 g
- Cholesterol 7.2 mg
- Draslík 1032.1 mg
- Vláknina 16183.1 mg
- Vitamín A 16183.1 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.4 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Fazole přes noc namočíme, druhý den dolijeme vodu a vaříme je do poloměkka.
-
2
Přidáme na kousky nakrájené skopové maso, osolíme a vaříme. Asi 15 minut před dovařením přidáme na kolečka nakrájený pórek, chilli koření a kari koření.
-
3
Do hotové polévky vmícháme rozkvedlaný jogurt.