Zapékané hovězí maso
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 530 kcal
- Sacharidy 52 g
- Tuky 23 g
- Sodík 388 mg
- Bílkoviny 42 g
- Uhlovodany 52 g
- Cholesterol 395.3 mg
- Draslík 1776.6 mg
- Vláknina 17082.8 mg
- Vitamín A 17082.8 mg
- Vitamín B6 1.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 323.9 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na tuku z konzervy osmahneme jemně nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek. Přidáme nakrájené maso, podlijeme trochou vody a podusíme.
-
2
Na maso naskládáme plátky uvařených brambor, osolíme, opepříme a posypeme drobně nakrájenou, spařenou kapustou.
-
3
Pokrm zapečeme v horké troubě. Krátce před koncem pečení zalijeme rozšlehanými vejci.
-
4
Před podáváním ozdobíme každou porci dílky rajčat a nasekanou petrželkou.