Roštěnec na rožni
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 602 kcal
- Sacharidy 0 g
- Tuky 35 g
- Sodík 194 mg
- Bílkoviny 72 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 275 mg
- Draslík 2.1 mg
- Vláknina 55.8 mg
- Vitamín A 55.8 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.4 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Z omytého roštěnce odstraníme tuk a blány.
-
2
Do masa vetřeme sůl, pepř a ještě na povrchu mírně osolíme. Roštěnec napíchneme na rožeň a zvolna propékáme.
-
3
Upečené maso nakrájíme na tenké plátky.
-
4
Podáváme s nastrouhaným křenem.