Mořidlo k nakládání zvěřiny

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 0.25 ks Celer bulvový
  • 1 ks Cibule
  • 0.5 ks Mrkev kořen
  • 5 ks Nové koření celé
  • 5 ks Jalovec
  • 1 ks Bazalka
  • 1 ks Šalvěj čerstvá
  • 10 ks Pepř černý celý
  • 0.5 ks Petržel kořen
  • 1 ks Tymián čerstvý
  • 0.5 ks Karotka
  • 1 ks Koriandr čerstvý
  • 5.5 l Voda pitná
  • 0.0625 l Ocet vinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1577 kcal
  • Sacharidy 362 g
  • Tuky 193 g
  • Sodík 565 mg
  • Bílkoviny 68 g
  • Uhlovodany 356 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 6438.3 mg
  • Vláknina 246659 mg
  • Vitamín A 246659 mg
  • Vitamín B6 1.9 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 284.3 mg
  • Vitamín E 4.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 132.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vodu svaříme s octem a přidáme očištěnou, na plátky nakrájenou zeleninu, cibuli a tlučené koření. Vše vaříme na mírném ohni asi 30 minut. Necháme vychladnout.

  • 2

    Maso zalijeme vychladlým mořidlem a necháme pod pokličkou přes noc v chladu.

Komentáře k receptu