Horký vývar s plátkem masa
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 364 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 19 g
- Sodík 296 mg
- Bílkoviny 45 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 116 mg
- Draslík 29.6 mg
- Vláknina 2500 mg
- Vitamín A 2500 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.8 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Hovězí maso uvaříme v osolené vodě spolu s kořenovou zeleninou tak, aby zůstalo křehké.
-
2
Uvařené maso nakrájíme na plátky. Na každý talíř dáme jeden plátek masa, zalijeme horkým vývarem, přidáme uvařenou, nakrájenou zeleninu a kousek morku.
-
3
Nakonec polévku hustě posypeme nasekanou pažitkou.