Fazolkový mozeček

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 20 g Cibule
  • 300 g Fazolky ve slaném nálevu - sterilované
  • 10 g Máslo čerstvé
  • 5 g Petržel - nať
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 148 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 587 mg
  • Bílkoviny 9 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 251.3 mg
  • Draslík 252.6 mg
  • Vláknina 5129.5 mg
  • Vitamín A 5129.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 10.5 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 8.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli. Přidáme nakrájené fazolky, osolíme, opepříme a mírně podlijeme. Dusíme doměkka.

  • 2

    Nakonec přidáme vejce a necháme srazit. Hotový pokrm posypeme nasekanou petrželovou natí.

Komentáře k receptu