Brambory na cibulce

Hodnocení 1x 1x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 300 g Brambory
  • 80 g Cibule
  • 20 g Olej rostlinný
  • 300 ml Voda pitná
  • 1 kávová lžička Petržel - nať
  • 1 ks Bobkový list
  • 1 špetka Tymián sušený
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 193 kcal
  • Sacharidy 23 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 256 mg
  • Bílkoviny 4 g
  • Uhlovodany 23 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 689.7 mg
  • Vláknina 9192 mg
  • Vitamín A 9192 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 22.1 mg
  • Vitamín E 0.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli nakrájíme na tenká kolečka, syrové brambory oloupeme a nakrájíme na kostky, petrželovou nať drobně posekáme.

  • 2

    Cibuli osmažíme na oleji, přidáme brambory a koření, zalijeme vodou a dusíme, dokud se voda nevydusí.

Komentáře k receptu