Filé s česnekem, pórkem a rajčaty

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 70 g Pórek
  • 100 g Rajčata
  • 30 g Sýr Eidam cihla 30%
  • 20 g Olej rostlinný
  • 240 g Filé rybí
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 špetka Paprika mletá sladká
  • 2 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 273 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 13 g
  • Sodík 205 mg
  • Bílkoviny 56 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 203.9 mg
  • Vláknina 2744.8 mg
  • Vitamín A 2744.8 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 12.2 mg
  • Vitamín E 1.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Pórek nakrájíme na plátky, filé potřeme utřeným česnekem a osolíme a posypeme paprikou, rajčata nakrájíme na plátky, sýr nastrouháme.

  • 2

    Na oleji v hlubším rendlíku osmažíme pórek, přidáme filé, plátky rajčat a pod poklicí dusíme, dokud maso není měkké.

  • 3

    Porce na talíři sypeme sýrem. Jako přílohu volíme restované brambory.

Komentáře k receptu