Rybičky v tomatě s vejci natvrdo a zeleninou

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 22 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 500 ml Voda pitná
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Cibule lahůdková
  • 1 ks Okurky Znojmia
  • 2 špetka Pepř černý mletý
  • 1 balení Sardinky v rajčatové omáčce
  • 1 polévková lžíce Majonéza light
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 106 kcal
  • Sacharidy 1 g
  • Tuky 8 g
  • Sodík 124 mg
  • Bílkoviny 7 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 245.3 mg
  • Draslík 81.5 mg
  • Vláknina 227 mg
  • Vitamín A 227 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Uvaříme vajíčka natvrdo a oloupeme. Vaříme je 9 minut. Sladkokyselou znojemmskou okurku a vajíčka pokrájíme na kostičky a odložíme do misky. Lahůdkovou očištěnou cibulku nakrájíme na tenká kolečka.

  • 2

    Do druhé mísy dáme rybičky v tomatě, přidáme k nim lžíci majonézy, pepř a zlehka majonézu do rybiček vmícháme. Pak přidáme pokrájenou cibuli s okurkou a vejci. Znovu vše zlehka promícháme, rozdělíme salát do misek a podáváme.

Komentáře k receptu